PREMIER LEAGUE

Zadnji obračun 26. kroga

Danes bo odigrana zadnja tekma 26. kroga Premier lige in sicer prestavljen obračun med Manchester Cityjem in West Ham Unitedom.


Manchester City na Etihadu pričakuje West Ham United. Tekma bi se morala odigrati 9. februarja, a je bila zaradi ekstremnih razmer, ki jih je povzročil hurikan Ciara, odpovedana in prestavljena na danes. Manchester City bo nastopil brez Leroya Saneja ter Raheema Sterlinga, morda bo v ekipi že Aymeric Laporte, ki se vrača po poškodbi. David Moyes bo lahko računal na vse nogometaše, z izjemo Jacka Wilshera in Andriya Yarmolenka, ki sta že dalj časa poškodovana.

Ekipa Pepa Guardiole je na zadnjih dveh tekmah v vseh tekmovanjih zabeležila dva poraza, kar se ni zgodilo že vse od decembra leta 2018, zato bodo skušali prekiniti ta negativni niz ter se oddaljiti od Leicester Cityja na štiri točke prednosti na drugem mestu. Na zadnjih petih tekmah na gostovanju v Premier ligi je West Ham United zmagal le enkrat, zmage pa se niso veselili že od obračuna prvega januarja proti Bournemouthu. V primeru zmage bi skočili na 15. mesto prvenstvene lestvice ter se izognili coni izpada.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]